Liity mukaan yhteiseen sähkönkilpailutukseen 31.12. mennessä

Porukan voima tuo sinulle etuja vain osallistumisen vaivalla

Edellinen yhteiskilpailutus toi osallistujalleen satojen eurojen säästön sopimuskaudelle laskettuna ja kaikki vain osallistumisen vaivalla.  

Osallistuminen  on mahdollista asuinpaikkakunnastasi riippumatta, eikä pienikään sähkönkäyttö ei ole merkityksetön kokonaisuuden kannalta.  Jos et ole pitkään aikaan kilpailuttanut sähköäsi, nyt on sen aika. 

Toistaiseksi voimassaolevat ja määräaikaiset sopimukset, yksiaikamittaus

Voit osallistua vaikka sinulla olisi voimassaoleva määräaikainen sopimus. Kilpailutamme kaikki toistaiseksi voimassaolevat ja viimeistään 28.08.2021 päättyvät sopimukset. Muut määräaikaiset sopimukset kilpailutamme erikseen. 

Voit ilmoittaa mukaan useita eri käyttöpaikkoja (esim. vapaa-ajan asunto) ja saada kokonaishyödyn yhteisestä ostovolyymista.

Kilpailutamme 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen yksiaikamittauksella. Emme toistaiseksi voi tarjota vaihtoehtoja eri sähkön tuotantotavoista, mittauksesta tai määräajoista, jotta yhteisvolyymiä ei tarvitse jakaa osiin. 

Maksuton palvelu, ei ostopakkoa ja helppo prosessi

Palvelumme on maksuton, eikä osallistuminen sido ostamaan. Päätät erikseen, otatko tarjotun sopimuksen käyttöösi.

Mikäli valitset Porukan tarjouksen, voittanut sähköyhtiö tekee puolestasi kaikki sopimuksen siirtoon liittyvät asiat ja irtisanoo vanhan sopimuksen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Kilpailutus uudistetaan automaattisesti sopimuskauden päätteeksi, joten pavelumme takaa sinulle vaivattoman tavan sähkön hankintaan myös jatkossa!

Matkapuhelinoperaattoreiden kilpailutuksen valmistelu

Koko perheen liittymät edullisemmaksi

Puhelinlaskut ovat kotitalouden merkittävä kuluerä ja siksi teemme tarvekartoituksen matkapuhelin liittymien kilpailutukseen. Ilmoita mukaan perheesi kaikki liittymät jos haluat osallistua myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen.

Mukaantulosi on tärkeää ryhmäpaineen nostamiseksi

Kilpailutus voi toteutua vain, jos saamme riittävän määrän liittymiä mukaan  Osallistumisesi on erittäin tärkeää Porukkapaineen kasvattamiseksi. Ilmoitamme kilpailutuksen aloituksesta erikseen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Kilpailutettava liittymä olisi ns. 4G yleisliittymä, jossa on rajaton puhe, viesti ja kotimaan data.
Tämä sopii perheen kaikkiin tarkoituksiin.

Sähkön kilpailutus

Matkapuhelinliittymän kilpailutus