Liity mukaan SuPerin ensimmäiseen yhteiseen sähkönkilpailutukseen 31.8. mennessä

Kaikki mukaan kasvattamaan Porukan voimaa

Asuitpa missä tahansa Suomessa, osallistumisesi SuPerin yhteiseen voimannäyttöön on mahdollista. Pienikään sähkönkäyttö ei ole merkityksetön kokonaisuuden kannalta eli jos et ole pitkään aikaan kilpailuttanut sähköäsi, nyt on sen aika.

Toistaiseksi voimassaolevat ja määräaikaiset sopimukset

Voit tulla mukaan liiton Porukkaan vaikka sinulla olisi voimassa määräaikainen sopimus. Kilpailutamme kaikki toistaiseksi voimassaolevat ja viimeistään 31.8.2020 päättyvät sopimukset 1.9.2020. Muut määräaikaiset sopimukset kokoamme yhteen määräajan päättymisen perusteella ja kilpailutamme nämä sopimukset erikseen. Voit myös ilmoittaa mukaan useita eri käyttöpaikkoja (mahdollinen vapaa-ajan asunto) ja saada hyöty yhteisestä ostovolyymista.

Maksuton palvelu, ei ostopakkoa

Kilpailutamme sähköyhtiöillä 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, ja palvelumme on sinulle maksuton. Kilpailutus uudistetaan automaattisesti sopimuskauden päätteeksi, joten palvelumme takaa sinulle vaivattoman tavan sähkön hankintaan myös jatkossa! Osallistumisesi ei ole sitova, mutta tavoitteemme on tarjota sinulle paras tapa saada säästöä sähkökuluihisi. Valitettavasti emme voi toistaiseksi tarjota vaihtoehtoja eri sähkön tuotantotavoista tai määräajoista, jotta yhteisvolyymiä ei tarvitse jakaa osiin.

Matkapuhelinoperaattoreiden kilpailutuksen valmistelu

Koko perheen liittymät edullisemmaksi

Teemme samalla jäsenten tarvekartoituksen matkapuhelinoperaattori kilpailutukseen. Ilmoita mukaan perheesi kaikki matkapuhelinliittymät ja niiden omistajatiedot, jos haluat tulla mukaan myöhemmin toteutettavaan operaattori kilpailutukseen. Teemme kilpailutuksen mikäli saamme riittävän määrän liittymiä mukaan ja operaattorit haluavat antaa Porukalle tarjouksen. Ilmoitamme kilpailutuksen aloituksesta ilmoittautuneille erikseen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Kilpaitutettava liittymä on ns. 4G yleisliittymä, jossa on rajaton puhe, viesti ja kotimaan data. Nopeus olisi vähintään 150 mbit/s. Tämä sopii perheen kaikkiin tarkoituksiin.

Sähkön kilpailutus

Matkapuhelinliittymän kilpailutus

Kilpailutus päättyi 31.8. ja seuraavaa kilpailutusta valmistellaan ja ilmoitamme siitä kun se alkaa.

Kilpailutus päättyi 31.8. ja seuraavaa kilpailutusta valmistellaan ja ilmoitamme siitä kun se alkaa.