Liity yhteiseen sähkönkilpailutukseen 31.12. mennessä

Porukan voima tuo sinulle etuja vain osallistumisen vaivalla

Säästät sähkölaskussa satoja euroja kahden vuoden sopimuskaudella, kun kilpailutat sähkösopimuksesi yhdessä muiden JHL:n jäsenten kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin osallistua kilpailutukseen. Voit osallistua kilpailutukseen, asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Voit tulla mukaan, vaikka sinulla olisi jo määräaikainen sähkösopimus

Voit osallistua kilpailutukseen, jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tai määräaikainen sähkösopimus, joka päättyy viimeistään 28.2.2021. Muut määräaikaiset sopimukset kilpailutamme erikseen. Voit ilmoittaa kilpailutukseen mukaan monta eri sähkön käyttöpaikkaa, esimerkiksi kotiosoitteesi ja mökkisi osoitteen.

Kilpailutamme 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen yksiaikamittauksella.

Emme toistaiseksi voi tarjota vaihtoehtoja eri sähkön tuotantotavoista, mittauksesta tai määräajoista.

Maksuton palvelu, ei ostopakkoa

Palvelumme on maksuton eikä kilpailutukseen osallistuminen sido uuden sähkösopimuksen tekemiseen. Päätät erikseen, otatko tarjotun sopimuksen käyttöösi.

Mikäli valitset porukan tarjouksen, voittanut sähköyhtiö tekee puolestasi kaikki sopimuksen siirtoon liittyvät asiat ja irtisanoo vanhan sopimuksesi. Sinun ei tarvitse itse tehdä mitään.

Kilpailutus uudistetaan automaattisesti sopimuskauden päätteeksi, joten palvelumme takaa sinulle vaivattoman tavan sähkön hankintaan myös jatkossa.

Matkapuhelinoperaattoreiden kilpailutuksen valmistelu

Koko perheen liittymät edullisemmaksi

Puhelinlaskut ovat kotitalouden merkittävä kuluerä ja siksi valmistelemme matkapuhelinliittymien kilpailuttamissa. Ilmoita mukaan perheesi kaikki liittymät, jos haluat osallistua myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen.

Mukaantulosi on tärkeää ryhmäpaineen nostamiseksi

Kilpailutus voi toteutua vain, jos saamme mukaan tarpeeksi liittymiä. Ilmoitamme kilpailutuksen aloituksesta erikseen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Kilpailutettava liittymä olisi niin sanottu 4G-yleisliittymä, jossa on rajaton määrä puheaikaa, tekstiviestejä ja kotimaan mobiilidataa. Liittymä sopii perheen kaikkiin tarkoituksiin.

Sähkön kilpailutus

Matkapuhelinliittymän kilpailutus